انواع کوکو
برای
تهیه انواع کوکو باید به چند نکته مهم توجه کنیم نخست اینکه روغن را باید
کاملا داغ کنیم و سپس مایه را در آن بریزیم. حرارت را باید ملایم کنیم تا
مایه کاملاً بسته شود آنگاه آن را به هر شکلی که بخواهیم ببریم و بر می
گردانیم تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکوی سبزی
1- سبزی (تره – جعفری – شوید – گشنیز – پیازچه – سیر تازه) یک کیلو
2- تخم مرغ محلی 5 تا 6 عدد
3- زرشک در صورت تمایل 1 تا 2 قاشق سوپخوری
4- گردوی خرد کرده 1 قاشق غذاخوری
5- روغن کنجد 150 گرم
6- نمک و فلفل زردچوبه به مقدار کافی
سبزی
را خرد کرده و داخل کاسه ای می ریزیم تخم مرغها را در در آن شکسته نمک و
فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زرشک و گردوی خرد
کرده را به مایه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم بطوریکه مایه کف کند.
روغن
را خوب داغ می کنیم مایه را داخل روغن می ریزیم و روی مایه را با پشت
قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. تا مایه
کاملا بسته شودو بعد آن را به هر شکلی بخواهیم می بریم و بر می گردانیم تا
روی دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکوی تره
این کوکوهمانند کوکو سبزی تهیه می شود فقط به جای انواع سبزی از یک کیلو تره استفاده می کنیم.